Renovering​ til private og erhverv

Professionelle renoveringer efter dine behov

SG-Byg Tømrer & Snedker ApS udfører renovering af overetage efterisolering af skråvægge og lofter, nye vægge eller udskiftning af indvendige døre lister og lignende. Har du et konkret problem, er der snart ikke det projekt, vi ikke har taget os professionelt af tidligere.

Du kan derfor trygt henvende dig med dine renoveringsprojekter.

Er din facade slidt, er træet falmet i din vinduesramme eller på din terrasse, ønsker du en opfriskning af dine lofter eller vægge? Vi har ekspertisen på baggrund af års erfaring og tilbyder facaderenovering af eternit, stål, træ osv.

SG-Byg Tømrer & Snedker ApS løser både erhvervsrelaterede opgaver såvel som private, og du skal blot henvende dig for at høre nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud.​​

kontakt os gerne

Skal vi hjælpe dig med renovering, istandsættelse eller en ny tilbygning?

Du kan enten ringe til os på telefon +45 4093 9230 eller du kan skrive til vores e-mail sgbyg@sgbyg.dk hvis du foretrækker det. Så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for ganske kort tid.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi passer godt på din data og deler dem ikke.

Kontakt os gerne hvis du vil vide mere om persondatapolitik.

Kontakt os

Svenstrup Skolevej 1
​9230 Svenstrup J.

CVR-nummer: 39735261

Telefon: +45 4093 9230

E-mail: sgbyg@sgbyg.dk

Se cookiepolitik

Garantiordning

Vi er medlem af DI Byggeri og er dermed omfattet af Byg Garanti. Dette sikrer dig at arbejdet udføres korrekt og i bedste kvalitet. Vi er desuden autoriseret Cembrit Mester ved fibercementprodukter – din garanti for holdbarhed.

20_byggaranti-hvid