Indhent et ​uforpligtende byggetilbud: e-mail: sgbyg@sgbyg.dk   |   Besøg os på Facebook

Renovering

SG-Byg Tømrer & Snedker ApS udfører renovering af overetage efterisolering af skråvægge og lofter, nye vægge eller udskiftning af indvendige døre lister og lignende. Har du et konkret problem, er der snart ikke det projekt, vi ikke har taget os professionelt af tidligere. Du kan derfor trygt henvende dig med dine renoveringsprojekter.

Er din facade slidt, er træet falmet i din vinduesramme eller på din terrasse, ønsker du en opfriskning af dine lofter eller vægge? Vi har ekspertisen på baggrund af års erfaring og tilbyder facaderenovering af eternit, stål, træ osv. SG-Byg Tømrer & Snedker ApS løser både erhvervsrelaterede opgaver såvel som private, og du skal blot henvende dig for at høre nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud.​

Indhent et uforpligtende tilbud
​på tømrer- og snedkerarbejde

Hos SG Byg​ vægter vi - som alle andre tømrerfirmaer - kvaliteten højt. Men hvad gør os så specielle? Vi er ikke alene tømrermestre, som er eksperter inden for vores felt. Vi er også rådgivere, og kan forsikre dig om, at den løsning du får ved os, er den rigtige.

Vi påtager os gerne totalentrepriseopgaver, hvor vi står for koordineringen af arbejdet med vores faste samarbejdspartnere. 

* Obligatorisk

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Erfaring og faglig stolthed sikrer optimale byggeløsninger - hele vejen igennem.

Hvem er ​SG Byg?

Hos SG Byg får du altid optimal service, over en bred palette af tømrer/snedkeropgaver. Vi løser en lang række forskellige byggeopgaver, altid til din tilfredshed. 

Kontakt​

Telefon: 40 93 92 30

E-mail: sgbyg@sgbyg.dk

​Zincksvej 11, 9230 Svenstrup

Find os på Google Maps

​​SG-Byg Tømrer & Snedker ApS

CVR: 39735261